Bagerirens​

Skumrengøring i levnedsmiddelindustrien, herunder bagerier, kødindustrier, mejerier, bryggerier samt i fiskeindustrien m.m. Produktet anvendes primært ved skumudlægning på inventar, anlæg, gulve, vægge. Normaldosering: BAGERIRENS blandes med vand i koncentrationer fra 1-3% (0,9 – 2,5 dl. til 10 ltr. vand).

Reaktionstid: 5-10 minutter. Temperatur: Fra koldt vand til 60 C. Efter endt rengøring, skal alle flader, der kommer i berøring med kød, kødvarer og andre levnedsmidler, efterskylles med rent vand.

BAGERIRENS bør ikke anvendes på aluminium.

Flere detaljer omkring produktet kan læses her.

Tips til kunder​

Har du et godt tip, som du vil dele med os/andre, sendes dette til:

Biosale Danmark ApS

CVR: 34048665

Ben Webstersvej 38, 2450 København SV

Tlf.: 70 23 87 86

E-mail: info@biosaledanmark.dk

Følg os på Facebook

Tips til kunder?​

Har du et godt tip, som du vil dele med os/andre, sendes dette til:

info@biosaledanmark.dk